Over Sunny Moments

Home » Over ons

Welkom bij Zonnestudio Sunny Moments in Reeuwijk!

Zonnestudio Sunny Moments is een professionele zonnestudio gelegen in het Groene Hart.

Wij hebben vier cabines met Ergoline zonnebanken. Ergoline is in binnen- en buitenland het summum van de zonnebanken. De banken zijn strak en modern, maar vooral ruim en comfortabel. Bij Sunny Moments staan sterke, maar ook mildere zonnebanken. Voor elke zonliefhebber is er een passende bank.

Mocht u liever niet onder de zonnebank gaan maar wel graag een mooi kleurtje willen dan kunt u bij ons ook kiezen voor een Spray Tan behandling. Hierbij bent u in enkele minuten voorzien van een mooie egale bruine kleur die wel tot een week zichtbaar blijft.

Wij hechten veel waarde aan een goed zonneadvies, een vriendelijke service en we stellen de hoogste eisen aan hygiëne in de zonnestudio en onder de zonnebank.

Wanneer u langs komt voor een bezoek, komt u voor uw ontspanning. Daarom doen we er alles aan om u een welkom gevoel te geven. Zo kunt u genieten van een drankje aan de leestafel. Bovendien ligt er altijd een schone handdoek, deodorant, make-up remover producten en een brilletje voor u klaar in de cabine.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Anne-marie
Gouda

Mooie banken, superschoon en goeie spullen. Echt een feestje om heen te gaan. Ik heb m’n vriendinnen al hier mee naar toe genomen, maar zou het iedereen aanraden!

Steven
Alphen a/d Rijn

Onlangs ontdekt en écht veel beter dan de andere studio’s in de buurt. Ik kom hier regelmatig (misschien iets te vaak) en vind dit een supererge aanrader. Ook leuk personeel trouwens!

Neem contact met ons op!

Door onze centrale ligging bij winkelcentrum de Miereakker in Reeuwijk zijn wij uiterst goed bereikbaar voor omliggende steden zoals Gouda, Moordrecht, Waddinxveen, Boskoop, Driebruggen en Alphen a/d Rijn.

Daarnaast kunt u bij ons gratis voor de deur parkeren!

Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Contactinformatie